Interne contactpersoon op onze school
De interne contactpersoon van een school is er voor leerlingen, ouders en medewerkers. Betrokkenen kunnen bij de interne contactpersoon terecht met vragen of klachten overLees meer
Jaarverslag
Elk schooljaar worden alle belangrijke zaken die in en om de school hebben plaats gevonden vastgelegd in een jaarverslag. Op deze pagina kunt u nuLees meer
Klachtenprocedure
Leerplein055 beschikt over een klachtenregeling en is aangesloten bij de Landelijke Klachtencommissie. Iedere school van Leerplein055 beschikt over een interne contactpersoon klachtenregeling (op school vaakLees meer
Klassenouders
Iedere groep heeft één (soms twee)klassenouder(s). De leerkracht zal aan het begin van het schooljaar hier een ouder (of soms twee) voor benaderen. De taakLees meer
Kleutergroepen
Eten en drinken Iedere dag rond 10 uur en om 12.00 uur gaan de kinderen samen met de eigen leerkracht iets eten en drinken. HiervoorLees meer
Klokkenluidersregeling Leerplein055
De klokkenluidersregeling is een regeling inzake het omgaan met een vermoeden van een ernstige misstand binnen Leerplein055. De klokkenluidersregeling is niet bedoeld voor persoonlijke klachten vanLees meer
Korte introductie van de school
Welkom op openbare basisschool Berg&Bos! Een sfeervolle, overzichtelijke school, in een prachtig monumentaal gebouw, waar iedereen elkaar kent. Dat is obs Berg&Bos. De school teltLees meer
Kwaliteitscoördinator
Op alle Leerplein055-basisscholen werken kwalitatief goede en goed opgeleide kwaliteitscoördinatoren. Zij zijn werkzaam op één of twee scholen. Het team van kwaliteitscoördinatoren versterkt de kwaliteitLees meer
Landelijke geschillencommissie
Onderwijsgeschillen Postbus 85191 3508 AD Utrecht Telefoon: 030 – 280 9590 (09.30 – 16.00 uur) info@onderwijsgeschillen.nl website Onderwijsgeschillen – informatie voor ouders en verzorgers
Leerlingvolgsysteem
Een leerlingvolgsysteem is een programma dat de leerkrachten inzicht geeft in de ontwikkeling van de leerlingen, zowel op individueel als op groepsniveau. Dit inzicht wordtLees meer